Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Egaliseren apollo 4.0.jpg
Anhydrietvloer egaliseren

Anhydrietvloer laten egaliseren

Heeft u te maken met een anhydrietvloer met veel oneffenheden? En is deze vloer daardoor niet geschikt voor de juiste vloerafwerking? Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren van anhydrietvloeren. Na onze behandeling bekleedt u de vloer met elke gewenste vloerbedekking.

Langere levensduur, optimale bescherming

Het egaliseren van een anhydrietvloer zorgt voor een langere levensduur van deze vloer. Bovendien beschermt de egaline de vloer tegen optrekkend vocht. Wij kunnen de anhydrietvloer egaliseren in een dikte van 2 tot 50 mm.

Zó egaliseren we de oude anhydrietvloer

Tijdens het eerste bezoek bekijken we de staat van de anhydrietvloer. Op basis hiervan bepalen we welke egaline nodig is en tot welke dikte we gaan egaliseren. Ook horen we graag welke vloerbedekking op de egaline wordt aangebracht. Gaten en sleuven smeren we dicht met snelcement. Grote oneffenheden verwijderen we met een flex of een kango. We schuren de anhydrietvloer met een speciale schuurmachine. Dit zorgt voor een optimale hechting van de egaline aan de anhydrietvloer. Daarna behandelen we de vloer met een speciale primer. Deze primer zorgt voor een optimale hechting van de egaline. Tot slot brengen we speciale gipsgebonden egaline aan op de anhydrietvloer. We kunnen de egaline zowel machinaal als handmatig verwerken.

Laat ook uw anhydrietvloer egaliseren

Wilt u ook een mooie gladde vloerafwerking met de juiste hechting? Laat de oude anhydrietvloer egaliseren door de professionals van egaliseer.nl.

Neem contact op

Met trots hebben wij gewerkt aan de volgende projecten

Zowel organisaties als vloerenlegbedrijven schakelen ons in voor het egaliseren van vloeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We egaliseerden onder meer voor: 

Meer projecten
Project Scalehub.jpg
Scalehub Amsterdam
Egalisatie 6.1.jpg
PG Security
Egaliseren apollo 2
New Day Amsterdam

Vloer egaliseren: wat zijn de kosten?

De kosten van het laten egaliseren van een vloer hangen af van nogal wat factoren. Daarom komen we altijd eerst kijken bij u op locatie. Dit bezoek is volledig vrijblijvend. Op basis van onze inspectie geven we een gericht voorstel met offerte af. Op basis hiervan kunt u een goede beslissing nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren van grotere hoeveelheden vierkante meters bedrijfsvloeren.

Minimumbedrag voor vloeregalisatie

Vloeregalisatie is dus altijd maatwerk, waardoor het zonder inventaristatie lastig is vooraf een prijs voor uw project te geven. Het minimumbedrag per vierkante meter van een groot vloeroppervlakte bedraagt € 6,00 voor een normale zandcement dekvloer die moet worden geëgaliseerd met een dikte van 2-3 mm. Hierbij uitgaande dat gebruik wordt gemaakt van een egalinepomp.

Vloer egaliseren? Vraag een prijs bij ons op!

Wilt u graag duidelijkheid over de kosten van het laten egaliseren van een vloer? Neem gerust even contact op. We komen dan bij u langs voor een inventarisatie, zonder verdere verplichtingen. We kunnen u dan precies vertellen wat de kosten worden. U beslist dan zelf wat u doet.

Ja, graag een offerte