Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Egaliseren Hoorn 2.0 (3).jpg
Zandcement dekvloer egaliseren

Zandcement dekvloer laten egaliseren

Veel zandcement dekvloeren zijn verouderd of in het verleden verkeerd aangebracht, waardoor de vloer veel oneffenheden vertoont. Met egaliseren wordt de dekvloer weer strak en vlak, zonder oneffenheden. Wij doen dit in een dikte van 2 tot 50 mm.

Klaar voor elke vloerbedekking

Na het egaliseren is de zandcement dekvloer geschikt om te bekleden met bijvoorbeeld tapijt, PVC, marmoleum en vinyl. Met egaliseren lossen we overigens ook vochtproblemen op. Het egaliseren van een zandcement dekvloer zorgt voor een langere levensduur van de vloerbedekking.

Zó egaliseren we de zandcement dekvloer

Tijdens het eerste bezoek bekijken we de staat van de zandcement dekvloer. Op basis hiervan bepalen we welke egaline nodig is en tot welke dikte we egaliseren. Ook bepalen we welke egaline we aanbrengen. Met snelcement smeren we gaten en sleuven dicht. Grote oneffenheden verwijderen we met een flex of een kango. Met een speciale schuurmachine schuren we de vloer voor een betere hechting van de egaline. Na het schuren brengen we een geschikte primer aan. Welke primer dat wordt, hangt af van de staat van de ondervloer. De primer zorgt voor een optimale hechting van de egaline aan de zandcement dekvloer. Tot slot brengen we de egaline aan op de zandcement dekvloer. De egaline kunnen wij zowel machinaal als handmatig verwerken.

Laat ook uw zandcement dekvloer egaliseren

Wilt u ook een mooie gladde vloerafwerking met de juiste hechting? Laat uw zandcement dekvloer egaliseren door de professionals van egaliseer.nl

Neem contact op!

Met trots hebben wij gewerkt aan de volgende projecten

Zowel organisaties als vloerenlegbedrijven schakelen ons in voor het egaliseren van vloeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We egaliseerden onder meer voor: 

Meer projecten
Egalisatie 2.jpg
Jupiter Rotterdam
Amersfoort 4
Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt
KPMG Amsterveen
KPMG Amstelveen

Betonvloer egaliseren: Wat zijn de kosten?

De kosten van het laten egaliseren van een vloer hangen af van nogal wat factoren. Daarom komen we altijd eerst kijken bij u op locatie. Dit bezoek is volledig vrijblijvend. Op basis van onze inspectie geven we een gericht voorstel met offerte af. Op basis hiervan kunt u een goede beslissing nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren van grotere hoeveelheden vierkante meters bedrijfsvloeren.

Minimumbedrag voor vloeregalisatie

Vloeregalisatie is dus altijd maatwerk, waardoor het zonder inventaristatie lastig is vooraf een prijs voor uw project te geven. Het minimumbedrag per vierkante meter van een groot vloeroppervlakte bedraagt € 6,00 voor een normale zandcement dekvloer die moet worden geëgaliseerd met een dikte van 2-3 mm. Hierbij uitgaande dat gebruik wordt gemaakt van een egalinepomp.

Vloer egaliseren? Vraag een prijs bij ons op!

Wilt u graag duidelijkheid over de kosten van het laten egaliseren van een vloer? Neem gerust even contact op. We komen dan bij u langs voor een inventarisatie, zonder verdere verplichtingen. We kunnen u dan precies vertellen wat de kosten worden. U beslist dan zelf wat u doet.

Ja, graag een offerte