Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl

Over ons

Egaliseerbedrijf

Voor aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker

Egaliseer.nl is het egaliseerbedrijf voor grote en middelgrote opdrachten (vanaf 50 m2). Denk aan het egaliseren van vloeren van onder meer grote kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelketens. Dit doen we in opdracht voor o.a. aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker.

Wat ons onderscheidt? Onze snelheid van werken. Met behulp van onze egalinepomp egaliseren we tot maar liefst 2.500 m2 vloeroppervlakte per dag. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit. Dat wil zeggen: een mooi vlakke vloer die geschikt is voor de juiste vloerbedekking.

Egaliseren (50 tot 2500 m2 per dag)

Wij egaliseren vloeren vanaf 50 m2. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn we dé specialist in het egaliseren van grote vloeroppervlakken. Dit doen we met behulp van onze egaliseerpomp óf – bij kleinere oppervlakken – handmatig. Daarmee egaliseren we grote oppervlakken tot circa 2500 m2 per dag. We egaliseren praktisch elk type ondervloer. Afhankelijk van de ondervloer kiezen we voor een specifieke egalisatie. We egaliseren in diktes van 2mm tot 50mm en krijgen dus ook heel ongelijke vloeren goed vlak.

Onze efficiënte aanpak

We snappen dat u dóór wilt met uw project. Daarom komen we altijd snel in actie nadat u contact met ons hebt opgenomen.

Ontdek onze aanpak

Website egaliseer 3.0.jpg