Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl

Over ons

Egaliseerbedrijf

Voor aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker

Egaliseer.nl is het egaliseerbedrijf voor grote en middelgrote opdrachten (vanaf 50 m2). Denk aan het egaliseren van vloeren van onder meer grote kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelketens. Dit doen we in opdracht voor o.a. aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker.

Wat ons onderscheidt? Onze snelheid van werken. Met behulp van onze egalinepomp egaliseren we tot maar liefst 2.500 m2 vloeroppervlakte per dag. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit. Dat wil zeggen: een mooi vlakke vloer die geschikt is voor de juiste vloerbedekking.

Egaliseren (50 tot 2500 m2 per dag)

Wij egaliseren vloeren vanaf 50 m2. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn we dé specialist in het egaliseren van grote vloeroppervlakken. Dit doen we met behulp van onze egaliseerpomp óf – bij kleinere oppervlakken – handmatig. Daarmee egaliseren we grote oppervlakken tot circa 2500 m2 per dag. We egaliseren praktisch elk type ondervloer. Afhankelijk van de ondervloer kiezen we voor een specifieke egalisatie. We egaliseren in diktes van 2mm tot 50mm en krijgen dus ook heel ongelijke vloeren goed vlak.

Egaliseer.nl is niet alleen specialist in het egaliseren van diverse typen ondervloeren, maar ook in het afwerken van de vloeren in de zakelijke en particuliere sector. Samen met onze partner Nova Project zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van alle soorten vloerbedekking. Wij hebben veel ervaring met o.a. het leveren en aanbrengen van tapijt(tegels), PVC,  Vinyl, flotex, marmoleum, rubber en gietvloeren. Benieuw naar ons de mogelijkheden op het gebied van vloerafwerking? Klik hier!

Onze efficiënte aanpak

We snappen dat u dóór wilt met uw project. Daarom komen we altijd snel in actie nadat u contact met ons hebt opgenomen.

Ontdek onze aanpak

 

Overige diensten

Zandcement dekvloer

Zandcement dekvloeren zijn snel en makkelijk inzetbaar voor iedere vloeropbouw. Voor meer informatie klikt u hier

Diamanstschuren

Wilt u een betonvloer laten repareren of polijsten? Dan is diamantschuren een goede oplossing. Dat is onder meer nodig bij te grof afgewerkte betonvloeren en betonvloeren met bulten en andere oneffenheden. Met diamantschuren verwijderen we betonverf, coating, lijmresten en oude egalinelagen. Ook verregende betonvloeren herstellen we hiermee. Met onze diamantschuurmachine schuren we stofvrij de bovenste laag van de betonvloer op, waardoor oneffenheden en vlekken verdwijnen. Eventueel brengen we daarna een beschermende coating aan. We zetten diamanstschuren in als eindafwerking of als voorbehandeling van de vloerafwerking. 

Vloeren verwijderen

Wilt u uw vloer vakkundig laten verwijderen? Wij kunnen dit uitvoeren voor julllie project. Met onze specialistische gereedschappen zijn wij in staat om iedere vloer -stof en geluidsarm- te verwijderen.