Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Egaliseren apollo 4.0.jpg
Fermacell-vloer egaliseren

Fermacell-vloer laten egaliseren

Droomt u van een vloer die niet alleen mooi oogt, maar ook perfect vlak en egaal is? Overweegt u om een nieuwe vloer te laten leggen, maar wilt u er zeker van zijn dat het resultaat vlekkeloos is?

Dan is het laten egaliseren van uw Fermacell vloer de juiste stap. Egalisatie zorgt voor een glad en stabiel oppervlak waarop uw nieuwe vloer perfect kan worden geïnstalleerd. Of het nu gaat om een woning, kantoor of commerciële ruimte, een vakkundig geëgaliseerde Fermacell vloer zorgt voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke basis. Ontdek hoe het egaliseren van uw Fermacell vloer de sleutel kan zijn tot het realiseren van uw droomvloer.

 

Wat is een Fermacell vloer

Een Fermacell vloer is een vloersoort die bestaat uit Fermacell platen. Deze platen worden gemaakt van gipsvezel en staan bekend om hun sterkte, duurzaamheid en geluidsisolerende eigenschappen. Fermacell vloerplaten worden vaak gebruikt in nieuwbouwhuizen, maar zijn ook bij renovatieprojecten steeds populairder vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt.

De platen worden op de ondervloer gemonteerd met lijm en schroeven, waardoor een stevige stabiele basis ontstaat voor verschillende vloerafwerkingen, zoals tegels, laminaat, tapijt of parket. Wel moeten de platen vooraf worden geëgaliseerd zodat uw nieuwe vloerbedekking langer mee gaat. Als de vloer vooraf niet wordt geëgaliseerd kunnen de Fermacell platen in de toekomst doortekenen op uw vloerbedekking. Met de juiste installatie kan een Fermacell vloer zorgen voor een comfortabele en geluidsarme leefomgeving.

 

Wanneer Fermacell vloerplaten gebruiken

Fermacell vloerplaten zijn uw beste vriend als het gaat om vloerprojecten. Of u nu een gloednieuw huis bouwt of uw bestaande vloer een upgrade wilt geven, deze platen bieden de perfecte ondervloer. Ze zijn stevig, duurzaam en houden geluid goed tegen, wat betekent dat u lang kunt genieten van een comfortabele en rustige leefruimte.

Overweeg Fermacell vloerplaten te gebruiken wanneer u merkt dat uw huidige vloer niet zo solide is als u zou willen, of als u gewoon een vloer van topkwaliteit wilt. Ze zijn geweldig voor het opknappen van oneffenheden en verminderen geluidsoverlast, waardoor u een stabiele en rustige omgeving creëert.

Maar dat is nog niet alles! Fermacell vloerplaten bieden ook uitstekende brandveiligheid en thermische isolatie, waardoor ze een slimme keuze zijn voor elke ruimte in uw huis of kantoor. Het is belangrijk op te merken dat het egaliseren van de Fermacell vloerplaten essentieel is voordat u vloerbedekking legt. Dit zorgt voor een glad en gelijkmatig oppervlak, waardoor uw vloerbedekking mooi en stevig kan worden gelegd zonder risico op beschadigingen op de lange termijn.

Voordelen Fermacell vloer

Fermacell vloerplaten bieden verschillende voordelen die ze tot een uitstekende keuze maken voor vele vloer toepassingen. We vertellen u graag wat de voordelen zijn.

 • Duurzaamheid
  Fermacell vloerplaten bieden een stevige basis voor diverse vloerafwerkingen. Ze gaan lang mee en zijn bestand tegen dagelijkse belasting en slijtage
 • Goede geluidisolatie
  De vloerplaten verminderen geluidsoverdracht tussen verdiepingen, wat zorgt voor een prettige, rustige leefomgeving
 • Brandwerend en thermisch isolerend
  Fermacell vloerplaten dragen bij aan de brandveiligheid en helpen energiekosten te verlagen door thermische isolatie te bieden
 • Makkelijke installatie
  De platen zijn erg makkelijk te installeren, waardoor u tijd en moeite bespaard
 • Milieuvriendelijk
  Het is een milieuvriendelijke keuze omdat de platen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en ook volledig recyclebaar zijn
Met trots hebben wij gewerkt aan de volgende projecten

Zowel organisaties als vloerenlegbedrijven schakelen ons in voor het egaliseren van vloeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We egaliseerden onder meer voor: 

Meer projecten
Jupiter Rotterdam.JPG
Jupiter Rotterdam
vo-patents-utrecht.jpg
Hudson Bay Breda
KPMG Amsterveen 2.0.jpg
KPMG Amstelveen

Waarom vloerplaten egaliseren

Het egaliseren van Fermacell vloerplaten is belangrijk om een ​​glad en vlak oppervlak te creëren voordat uw nieuwe vloerbedekking wordt geïnstalleerd. Dit proces zorgt voor een gladde ondervloer en voorkomt eventuele beschadigingen zoals hobbels, scheuren of deuken in uw nieuwe vloerbedekking.

Door de vloer te laten egaliseren zal uw nieuwe vloerbedekking langer meegaan en hiermee een stuk duurzamer zijn. Ook is de kans op beschadigingen significant kleiner op de lange termijn.

 

Welke egaline voor Fermacell vloer

Bij Egaliseer.nl begrijpen we het belang van het kiezen van de juiste egaline voor Fermacell vloerplaten. We raden onze klanten altijd een speciale vezelversterkte egalisatiemortel aan, die specifiek is ontworpen voor het egaliseren van gipsvezelplaten zoals Fermacell. Deze egalisatiemortel biedt uitstekende hechting op Fermacell vloerplaten en zorgt voor een glad en vlak oppervlak dat ideaal is voor diverse vloerafwerkingen, zoals tegels, laminaat of parket.

Onze ervaren vakmensen weten precies welke egalisatiemortel het beste werkt voor Fermacell vloeren en zorgen voor een professionele en nauwkeurige installatie. Door de instructies van de fabrikant van de egalisatiemortel nauwgezet op te volgen, garanderen we een perfect vlakke Fermacell vloer die klaar is voor de gewenste vloerafwerking.

Bij Egaliseer.nl kunt u erop vertrouwen dat uw Fermacell vloerplaten worden geëgaliseerd met de juiste egalisatiemortel, waardoor u een vloer krijgt die niet alleen mooi en vlak is, maar ook langdurig meegaat.

 

Hoe Fermacell vloerplaten egaliseren

Een Fermacell vloer egaliseren is een vak apart dat expertise, precisie en de juiste gereedschappen vereist. Bij Egaliseer.nl weten we dat als geen ander en daarom raden we aan om dit over te laten aan onze specialisten. Wanneer u voor ons kiest, garanderen we een professionele egalisering dienst voor uw Fermacell vloer.

Onze aanpak begint met een gratis vloerinspectie op locatie. Tijdens deze inspectie onderzoeken onze experts uw vloer zorgvuldig en meten ze de ruimte op. Hierdoor kunnen we een nauwkeurige prijsopgave maken en de benodigde materialen bepalen voor de klus. Vervolgens plannen we een geschikte afspraak in om de vloer te egaliseren.

 

Stap voor stap

Het proces van het egaliseren van Fermacell vloerplaten verloopt volgens een aantal belangrijke stappen. We beginnen met het voorbereiden van de ondergrond, waarbij we ervoor zorgen dat deze schoon, droog en vrij is van oneffenheden. We behandelen de vloerplaten met een primer om de hechting van de egalisatiemortel te verbeteren.

Daarna brengen we de egalisatiemortel gelijkmatig aan over de vloerplaten met behulp van onze egaliseer spaan. Vervolgens gebruiken we een rei om de egalisatiemortel gelijkmatig te verdelen en eventuele hobbels of oneffenheden glad te maken.

Na het aanbrengen van de mortel moet deze volledig opdrogen voordat er waar op kan worden gelopen. Ook mogen er nog geen meubels op worden geplaatst. In de meeste gevallen duurt dit rond de 24 uur. Hoe dikker de egaline laag, hoe langer de droogtijd. Met onze service bent u verzekerd van een perfect resultaat en een vloer die klaar is voor verdere afwerking.

Fermacell vloerverwarming

Het egaliseren van uw Fermacell vloer is een belangrijke stap bij het plannen van een vloerrenovatie of -installatie. Het doel van het egaliseren van de Fermacell vloer is om de ondergrond glad en gelijkmatig te maken, waardoor een optimale oppervlak wordt gecreëerd voor het leggen van nieuwe vloerbedekking. Of u nu kiest voor tegels, laminaat, parket of een ander type vloer, een goed geëgaliseerde Fermacell vloer zorgt voor een professioneel resultaat en verlengt de levensduur van uw vloer. De vloerplaten zijn erg geschikt voor het laten plaatsen van vloerverwarming. Steeds meer mensen maken de keuze om dit te laten installeren. 

 

Door de vloerplaten te egaliseren, voorkomt u problemen zoals bobbels, hobbels of scheuren in de nieuwe vloerbedekking. Bovendien zorgt een goed geëgaliseerde vloer voor een betere warmte- en geluidsisolatie, waardoor uw wooncomfort wordt verbeterd.

 

Kan er vloerverwarming op Fermacell

Zeker! Fermacell vloerplaten zijn geschikt voor het plaatsen van vloerverwarming. Ze zorgen voor een gelijkmatige verdeling van warmte, waardoor een comfortabele omgeving ontstaat. Bovendien verbeteren ze de thermische isolatie, wat resulteert in een efficiënter gebruik van energie. Het installatieproces vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Daarom raden wij altijd aan om dit door een professional te laten doen. Het resultaat is een duurzame, energiezuinige vloer in uw woning.

 

Isolatie Fermacell

Fermacell vloerplaten bieden niet alleen een solide basis voor vloerbedekking, maar hebben ook uitstekende isolerende eigenschappen. Door de natuurlijke samenstelling van het materiaal en de structuur van de platen, bieden Fermacell vloerplaten thermische en geluidsisolatie, waardoor ze bijdragen aan een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Met Fermacell vloerplaten profiteert u van zowel een duurzame als isolerende vloeroplossing.

 

Is Fermacell warmte-isolerend?

Ja, Fermacell is warmte-isolerend. Fermacell vloerplaten hebben van nature thermische isolatie-eigenschappen, wat betekent dat ze warmte kunnen vasthouden en bijdragen aan een aangenamere en energiezuinige ruimte.

 

Hoe dik is een Fermacell vloerplaat?

Fermacell vloerplaten zijn beschikbaar in verschillende diktes, waaronder de Fermacell 2e32 plaat met een dikte van ongeveer 32 millimeter en de Fermacell 2e26 plaat met een dikte van ongeveer 26 millimeter. De keuze voor een specifieke dikte hangt af van verschillende factoren, zoals de vereisten van het project, de draagkracht van de onderliggende constructie en de gewenste isolatiewaarden. Door deze variatie in diktes kunt u de juiste plaatdikte selecteren die het beste past bij uw specifieke behoeften. Niet zeker welke plaatdikte u nodig heeft? Onze specialisten adviseren u graag over de beste optie voor uw vloer.

 

Hoeveel dB dempt Fermacell vloer?

Heeft u altijd last van de mensen die op de verdieping boven u lopen? Dan is Fermacell een goede oplossing! De vloerplaten bieden een goede geluidsisolatie, waarbij ze geluid dempen met een gemiddelde van ongeveer 20 tot 25 decibel (dB), afhankelijk van de specifieke toepassing en installatiemethode. Deze geluidsdemping draagt bij aan een rustige en comfortabelere leefomgeving door geluidsoverdracht tussen verdiepingen te verminderen.

Wat kost Fermacell vloer egaliseren

Om een precieze prijs te bepalen voor het egaliseren van uw Fermacell vloer, hebben we enkele details nodig. Dit omvat de grootte van het vloeroppervlak, de huidige staat van de vloer en uw gewenste afwerking. Al deze dingen dragen bij aan het vaststellen van de kosten voor de egalisatie van uw vloer. Maakt u zich geen zorgen, tijdens onze gratis vloerinspectie op locatie en bij het opstellen van de offerte, worden al deze aspecten zorgvuldig besproken.

 

Wij streven naar transparantie en eerlijkheid in onze prijsstelling. Daarom bieden wij alleen maatwerk offertes aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Bij Egaliseer.nl bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor vloeregalisatie.

 

Daarom kiezen voor Egaliseer.nl

Bij Egaliseer.nl bieden we professionele vloer-egalisatiediensten, waarmee we uw Fermacell vloer de perfecte basis geven voor nieuwe vloerbedekking. We repareren eventuele beschadigingen, waardoor uw nieuwe vloer naadloos kan worden geïnstalleerd. Met jarenlange ervaring in het egaliseren van diverse vloersoorten, waaronder betonvloeren, zandcement dekvloeren, anhydrietvloeren, houten vloeren, tegelvloeren, plavuizen, Fermacell vloeren en vloerverwarmingssystemen, staan we garant voor vakmanschap.

Kiezen voor professionele egalisatie voorkomt toekomstige problemen en geeft uw vloer de nodige kwaliteit. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het realiseren van uw droomvloer. Klaar om jarenlang comfort toe te voegen aan uw huis? Laat ons dan het egaliseren van uw vloer verzorgen! Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bedankt voor uw vertrouwen in Egaliseer.nl.

 

Vloeregalisatie projecten

Benieuwd naar onze vloer-egaliseerprojecten? Neem een kijkje bij onze projecten en ontdek de succesvolle resultaten van ons team! Van kleine ruimtes tot grote vloeroppervlaktes, we hebben talloze projecten boven verwachting voltooid. Bekijk de voor-en-na foto’s en laat u inspireren door de egale vloeren van onze klanten. Op zoek naar professioneel vakmanschap en precisie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak en kom ook tussen deze geweldige resultaten te staan.