Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Egaliseren apollo 4.0.jpg
Fermacell-vloer egaliseren

Fermacell-vloer laten egaliseren

Wilt u een vloerbedekking aanbrengen over een Fermacell-vloer? Dat kan niet zomaar. Het is belangrijk om de Fermacell-vloer eerst te egaliseren. Daarna werkt u de vloer af met bijvoorbeeld PVC, marmoleum of vinyl. Egaliseer.nl is specialist in het egaliseren van Fermacell-vloeren. We doen dit snel, vakkundig en goedkoop

Geen doortekening en een langere levensduur

Het is belangrijk dat de platen strak zijn neergelegd zonder al te grote hoogteverschillen. Het egaliseren zorgt ervoor dat de Fermacell-platen in de toekomst niet doortekenen in de vloerbedekking. Bovendien zorgt de juiste egalinelaag voor een langere levensduur van de vloerbedekking. We kunnen de vloer egaliseren tot een dikte van 2 tot 50 mm.

Zó egaliseren we de Fermacell-vloer

Tijdens het eerste bezoek bekijken we de staat van de Fermacell-vloer. We bepalen welke egalinedikte nodig is en horen graag welke vloerbedekking u daarop aanbrengt. We smeren gaten, sleuven en kieren dicht met snelcement. We schuren de platen met een schuurmachine en maken deze stofvrij. Dit zorgt voor een optimale hechting van de egaline op de Fermacell-platen.

Laat ook uw Fermacell-vloer egaliseren

Wilt u ook een mooie gladde vloerafwerking met de juiste hechting? Laat uw Fermacell-vloer egaliseren door de professionals van egaliseer.nl.

Neem contact op!

Met trots hebben wij gewerkt aan de volgende projecten

Zowel organisaties als vloerenlegbedrijven schakelen ons in voor het egaliseren van vloeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We egaliseerden onder meer voor: 

Meer projecten
Jupiter Rotterdam.JPG
Jupiter Rotterdam
vo-patents-utrecht.jpg
Hudson Bay Breda
KPMG Amsterveen 2.0.jpg
KPMG Amstelveen

Vloer egaliseren: wat zijn de kosten?

De kosten van het laten egaliseren van een vloer hangen af van nogal wat factoren. Daarom komen we altijd eerst kijken bij u op locatie. Dit bezoek is volledig vrijblijvend. Op basis van onze inspectie geven we een gericht voorstel met offerte af. Op basis hiervan kunt u een goede beslissing nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren van grotere hoeveelheden vierkante meters bedrijfsvloeren.

Minimumbedrag voor vloeregalisatie

Vloeregalisatie is dus altijd maatwerk, waardoor het zonder inventaristatie lastig is vooraf een prijs voor uw project te geven. Het minimumbedrag per vierkante meter van een groot vloeroppervlakte bedraagt € 6,00 voor een normale zandcement dekvloer die moet worden geëgaliseerd met een dikte van 2-3 mm. Hierbij uitgaande dat gebruik wordt gemaakt van een egalinepomp.

Vloer egaliseren? Vraag een prijs bij ons op!

Wilt u graag duidelijkheid over de kosten van het laten egaliseren van een vloer? Neem gerust even contact op. We komen dan bij u langs voor een inventarisatie, zonder verdere verplichtingen. We kunnen u dan precies vertellen wat de kosten worden. U beslist dan zelf wat u doet.

Ja, graag een offerte