Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Egaliseren apollo 4.0.jpg
Tegelvloer egaliseren

Tegelvloer laten egaliseren

Heeft u een tegelvloer en wilt u daaroverheen een nieuwe vloerbedekking leggen, zoals PVC, marmoleum of vinyl? Laat de oude tegelvloer (of plavuizen) egaliseren. Dit voorkomt dat alle oneffenheden zichtbaar blijven. Egaliseer.nl is specialist in het egaliseren van tegelvloeren.

Uw nieuwe vloerbedekking gaat langer mee

De tegelvloer moet druk en trekvast zijn. Dit om scheurvorming in de toekomst te voorkomen. Door de tegelvloer of plavuizen op de juiste manier te egaliseren, gaat de nieuwe vloerbedekking langer mee. We kunnen uw oude tegelvloer egaliseren in diktes van 2 tot 50 mm.

Zó egaliseren we de tegelvloer

We komen bij u langs. Tijdens dit bezoek bekijken we de staat van de tegelvloer. Bij het egaliseren van een tegelvloer dienen een aantal belangrijke factoren opgelost te worden, voordat wij aan de slag kunnen. Wij helpen en adviseren u hier graag bij. Gaten en sleuven smeren we dicht met snelcement. Grote oneffenheden in de vloer verwerken we met een flex of een kango. De tegelvloer wordt geschuurd en vervolgens grondig stofvrij gemaakt. Vervolgens behandelen we de vloer met een speciale tegelprimer. Deze primer zorgt voor een optimale hechting van de egaline aan de tegelvloer of plavuizen. Tot slot brengen we een speciale spanningsarme en vezelversterkte egaline aan. We kunnen de egaline zowel machinaal als handmatig verwerken.

Laat ook uw tegelvloer egaliseren

Wilt u ook een mooie gladde vloerafwerking met de juiste hechting? Laat uw oude tegelvloer egaliseren door de professionals van egaliseer.nl.

Neem contact op

Met trots hebben wij gewerkt aan de volgende projecten

Zowel organisaties als vloerenlegbedrijven schakelen ons in voor het egaliseren van vloeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We egaliseerden onder meer voor: 

Meer projecten
KPMG Amsterveen
KPMG Amstelveen
Project Scalehub.jpg
Scalehub Amsterdam
Kerkelijk Centrum Zeist
Kerkelijk centrum Zeist

Vloer egaliseren: wat zijn de kosten?

De kosten van het laten egaliseren van een vloer hangen af van nogal wat factoren. Daarom komen we altijd eerst kijken bij u op locatie. Dit bezoek is volledig vrijblijvend. Op basis van onze inspectie geven we een gericht voorstel met offerte af. Op basis hiervan kunt u een goede beslissing nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren van grotere hoeveelheden vierkante meters bedrijfsvloeren.

Minimumbedrag voor vloeregalisatie

Vloeregalisatie is dus altijd maatwerk, waardoor het zonder inventaristatie lastig is vooraf een prijs voor uw project te geven. Het minimumbedrag per vierkante meter van een groot vloeroppervlakte bedraagt € 6,00 voor een normale zandcement dekvloer die moet worden geëgaliseerd met een dikte van 2-3 mm. Hierbij uitgaande dat gebruik wordt gemaakt van een egalinepomp.

Vloer egaliseren? Vraag een prijs bij ons op!

Wilt u graag duidelijkheid over de kosten van het laten egaliseren van een vloer? Neem gerust even contact op. We komen dan bij u langs voor een inventarisatie, zonder verdere verplichtingen. We kunnen u dan precies vertellen wat de kosten worden. U beslist dan zelf wat u doet.

Ja, graag een offerte