Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Egaliseren apollo 4.0.jpg
Vloerverwarming egaliseren

Vloerverwarming laten egaliseren

Vloerverwarming-laten-egaliserenWilt u uw vloer weer vlak na het infrezen van de vloerverwarming? Laat de vloer dan egaliseren door egaliseer.nl. Wij hebben veel kennis en ervaring. Nadat het egaliseren is de vloer klaar om te bekleden met elke gewenste vloerbedekking.

Zó egaliseren we de vloerverwarming

Tijdens het eerste bezoek bekijken we de staat van de vloer. We bepalen tot welke dikte we moeten egaliseren om de vloer weer vlak te krijgen. En welke materialen we nodig hebben om de sleuven dicht te smeren. We smeren alle gaten en sleuven dicht met snelcement. Eventuele grote oneffenheden verwijderen we met een flex. We schuren de vloer licht, met een speciale techniek om de vloerwarming niet te beschadigen. Dit zorgt voor een betere hechting van de egaline. Na het schuren brengen we een geschikte primer aan. De primer zorgt voor een optimale hechting van de egaline aan de ondervloer. Tot slot brengen we de egaline aan op de dichtgesmeerde vloer. De egaline kunnen we zowel machinaal als handmatig verwerken.

Laat ook uw vloerverwarming egaliseren

Wilt u ook een mooie gladde vloer met een goede hechting? Laat de vloerverwarming egaliseren door de professionals van egaliseer.nl.

Neem contact op!

Met trots hebben wij gewerkt aan de volgende projecten

Zowel organisaties als vloerenlegbedrijven schakelen ons in voor het egaliseren van vloeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We egaliseerden onder meer voor: 

Meer projecten
vo-patents-utrecht.jpg
Hudson Bay Breda
Plegt Vos.JPG
Plegt-Vos
Website egaliseer 6.0.JPG
PG Security

Vloer egaliseren: wat zijn de kosten?

De kosten van het laten egaliseren van een vloer hangen af van nogal wat factoren. Daarom komen we altijd eerst kijken bij u op locatie. Dit bezoek is volledig vrijblijvend. Op basis van onze inspectie geven we een gericht voorstel met offerte af. Op basis hiervan kunt u een goede beslissing nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren van grotere hoeveelheden vierkante meters bedrijfsvloeren.

Minimumbedrag voor vloeregalisatie

Vloeregalisatie is dus altijd maatwerk, waardoor het zonder inventaristatie lastig is vooraf een prijs voor uw project te geven. Het minimumbedrag per vierkante meter van een groot vloeroppervlakte bedraagt € 6,00 voor een normale zandcement dekvloer die moet worden geëgaliseerd met een dikte van 2-3 mm. Hierbij uitgaande dat gebruik wordt gemaakt van een egalinepomp.

Vloer egaliseren? Vraag een prijs bij ons op!

Wilt u graag duidelijkheid over de kosten van het laten egaliseren van een vloer? Neem gerust even contact op. We komen dan bij u langs voor een inventarisatie, zonder verdere verplichtingen. We kunnen u dan precies vertellen wat de kosten worden. U beslist dan zelf wat u doet.

Ja, graag een offerte