Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Egaliseren apollo 4.0.jpg
Houten vloer egaliseren

Houten vloer laten egaliseren

Wilt u vloerbedekking over een houten vloer leggen? Laat de vloer dan eerst egaliseren. Dit voorkomt dat de kleinste oneffenheden zichtbaar worden. Dat is een gespecialiseerde klus, die vraagt om kennis en ervaring. Wij hebben alles in huis voor het egaliseren van de houten vloer.

Snel, vakkundig en goedkoop

De afgelopen jaren egaliseerden we al vele houten vloeren. We doen dit dus snel, vakkundig en goedkoop. Of het nu gaat om spaanplaatvloeren, kurkvloeren, OSB-vloeren of underlaymentvloeren. Wij egaliseren in diktes van 2 tot 50 mm. Na het egaliseren werkt u deze ondervloer af met elke gewenste vloerbedekking, zoals PVC, marmoleum of vinyl.

Zó egaliseren we de houten ondervloer

Tijdens het eerste bezoek bekijken we de staat van de houten vloer. Ook bepalen we welke egalinedikte nodig is en welke vloerbedekking wordt aangebracht op de egaline. Gaten, sleuven en kieren smeren we dicht met snelcement. We schuren de houten vloer met een schuurmachine. Daarna maken we de vloer stofvrij. Dit zorgt voor een optimale hechting van de egaline op de houten vloer. Na het schuren brengen we een geschikte primer aan. Deze primer zorgt voor een optimale hechting van de egaline op de houten ondervloer. Tot slot brengen we speciale spanningsarme en vezelversterkte egaline aan op de houten vloer. We kunnen de egaline zowel machinaal als handmatig verwerken.

Laat ook uw houten vloer egaliseren

Wilt u ook een mooie gladde vloerafwerking met de juiste hechting? Laat uw oude houten vloer egaliseren door de professionals van egaliseer.nl.

Neem contact op

Met trots hebben wij gewerkt aan de volgende projecten

Zowel organisaties als vloerenlegbedrijven schakelen ons in voor het egaliseren van vloeren. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We egaliseerden onder meer voor: 

Meer projecten
Plegt Vos.JPG
Plegt-Vos
Egaliseren apollo 2
New Day Amsterdam
Amersfoort 4.jpg
Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt

Vloer egaliseren: wat zijn de kosten?

De kosten van het laten egaliseren van een vloer hangen af van nogal wat factoren. Daarom komen we altijd eerst kijken bij u op locatie. Dit bezoek is volledig vrijblijvend. Op basis van onze inspectie geven we een gericht voorstel met offerte af. Op basis hiervan kunt u een goede beslissing nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren van grotere hoeveelheden vierkante meters bedrijfsvloeren.

Minimumbedrag voor vloeregalisatie

Vloeregalisatie is dus altijd maatwerk, waardoor het zonder inventaristatie lastig is vooraf een prijs voor uw project te geven. Het minimumbedrag per vierkante meter van een groot vloeroppervlakte bedraagt € 6,00 voor een normale zandcement dekvloer die moet worden geëgaliseerd met een dikte van 2-3 mm. Hierbij uitgaande dat gebruik wordt gemaakt van een egalinepomp.

Vloer egaliseren? Vraag een prijs bij ons op!

Wilt u graag duidelijkheid over de kosten van het laten egaliseren van een vloer? Neem gerust even contact op. We komen dan bij u langs voor een inventarisatie, zonder verdere verplichtingen. We kunnen u dan precies vertellen wat de kosten worden. U beslist dan zelf wat u doet.

Ja, graag een offerte