Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl

Onze diensten

Egaliseer.nl is niet alleen specialist in het egaliseren van diverse typen ondervloeren, maar ook in het stofvrij diamantslijpen van beschadigde en vervuilde vloeren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor zandcement dekvloeren.

Egaliseren (50 tot 2500 m2 per dag)

Wij egaliseren vloeren vanaf 50 m2. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn we dé specialist in het egaliseren van grote vloeroppervlakten. Dit doen we met behulp van onze egaliseerpomp óf – bij kleinere oppervlakten – handmatig. Daarmee egaliseren we grote oppervlakten tot circa 2500 m2 per dag. We egaliseren praktisch elk type ondervloer. Afhankelijk van de ondervloer kiezen we voor een specifieke egalisatie. We egaliseren diktes van 2mm tot 50mm en krijgen dus ook heel ongelijke vloeren goed vlak.

Onze aanpak? Zie hier!

De ondervloeren die wij egaliseren zijn:

Zandcement dekvloer

Zandcement Dekvloeren zijn snel en makkelijk inzetbaar voor iedere vloeropbouw. Voor meer informatie klikt u hier.

Diamantschuren

Wilt u een betonvloer laten repareren of polijsten? Dan is diamantschuren een goede oplossing. Dat is onder meer nodig bij te grof afgewerkte betonvloeren en betonvloeren met bulten en andere oneffenheden. Met diamantschuren verwijderen we betonverf, coatings, lijmresten en oude egalinelagen. Ook verregende betonvloeren herstellen we hiermee. Met onze diamantschuurmachine schuren we stofvrij de bovenste laag van de betonvloer op, waardoor oneffenheden en vlekken verdwijnen. Eventueel brengen we daarna een beschermende coating aan. We zetten diamantschuren in als eindafwerking óf als voorbehandeling van de vloerafwerking.

Vloeren verwijderen

Wilt u uw vloer vakkundig laten verwijderen? Wij kunnen dit uitvoeren voor jullie project. Met onze specialistische gereedschappen zijn wij in staat om iedere vloer -stof en geluidsarm- te verwijderen.

Kies ook voor een professionele vloerbewerking

Neem contact op

Egaliseren 2.0 egaliseer.nl.jpg