Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Villa Vecht

Villa Vecht

In het mooie Loenen aan de Vecht, een klein dorpje in de provincie Utrecht, vindt u de mooiste optrekjes langs de Vecht. Een van de Villa's is compleet gerenoveerd. In samenwerking met de aannemener heeft Egaliseer.nl de vloeren ge√ęgaliseerd. Zo dragen we bij aan het verduurzamen van ook deze bijzondere woningen. Woningen met een verhaal, woningen met uitstraling, en op de mooiste plekjes van Nederland. Onze egaliseerexperts gaan met enthousiasme elke klus van start, en de resultaten mogen er zijn. Wanneer de vloeren weer vlak zijn kan de stoffeerder zijn werk aanvangen om er iets moois van te maken.

Onze experts zijn u graag van dienst. Want kwaliteit begint bij de basis! Bel ons voor advies, wij helpen u graag als voorbereider voor uw definitieve vloer.

Egaliseer werkt ook als onderaannemer voor stofferingsbedrijven in allerlei segmenten zoals retail, gezondheidszorg en educatieve instellingen. Wij komen graag met u in contact om de samenwerking te bespreken en zo samen te bouwen aan een goed partnerschap.