Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Kerkelijk Centrum

Kerkelijk Centrum

In het kerkelijk centrum hebben wij de 600m2 vloeroppervlakte voorzien van een laag egaline. Voor een optimale hechting van de egaline aan de ondergrond hebben wij de vloer hier eveneens voorzien van een epoxy vochtscherm. Ook de basis behandeling van de vloer is een activiteit welke door Egaliseer.nl wordt verzorgd.Er worden verschillende primers gebruikt ter voorbereiding van het egaliseren van de vloer. De experts van Egaliseer.nl kunnen adviseren wat een optimale primer is die moet worden toegepast in uw situatie.

Over ons
Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn we dé specialist in het egaliseren van grote vloeroppervlakken. Dit doen we met behulp van onze egaliseerpomp óf – bij kleinere oppervlakken – handmatig. Daarmee egaliseren we grote oppervlakken tot circa 2500 m2 per dag. We egaliseren praktisch elk type ondervloer. Afhankelijk van de ondervloer kiezen we voor een specifieke egalisatie. We egaliseren in diktes van 2mm tot 50mm en krijgen dus ook heel ongelijke vloeren goed vlak. Ook wij zijn u graag van dienst!

Egaliseer.nl verzorgd egaliseerwerkzaamheden door heel Nederland en België. Vooral veel afbouwbedrijven sluiten zich bij ons aan en laten egaliseren over aan onze vakmensen.