Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Jupiter

Jupiter

In kantoorgebouw Jupiter te Rotterdam hebben wij een vloeroppervlakte van ruim 1.800m2 geëgaliseerd.

Informatie over het gebouw
Jupiter is een kantoorgebouw met een grootte van ca. 8.300 m² verdeeld over 9 verdiepingen. Het gebouw is in 2019 volledig gerenoveerd, zowel binnen als buiten. Op het gebouw is een uitsnede van de Rotterdamse stadskaart geinstalleerd. Binnen is een open en transparante entrée gemaakt en een caférestaurant met een koffiebar.

Locatie
Kantoorgebouw Jupiter ligt aan het Prins Alexanderplein in Rotterdam naast het Station Rotterdam Alexander. Vanuit daar vertrekken de intercity, metro, sprinter en streekvervoer om de paar minuten naar omliggende gemeentes en de stadscentra van Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. De A20 en A16 liggen op 2 minuten afstand.

Over ons
Egaliseer.nl is het egaliseerbedrijf voor grote en middelgrote opdrachten. Denk aan het egaliseren van vloeren van onder meer grote kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelketens. Dit doen we in opdracht voor o.a. aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker.
Wat ons onderscheidt? Onze snelheid en kwaliteit van werken. Met behulp van onze egalinepomp egaliseren we tot maar liefst 2.500 m2 vloeroppervlakte per dag. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit. Dat wil zeggen: een mooi vlakke vloer die geschikt is voor de juiste stoffering.