Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
New Day

New Day

Voor het kantoor van NEW DAY aan de Apollolaan in Amsterdam hebben wij in één dag ruim 2000m2 vloeroppervlakte mogen egaliseren. Met behulp van onze egalinepomp is het mogelijke om grote oppervklates in korte tijd van een goede egaline laag te voorzien. Alle technische hulpmiddelen die nodig zijn bevinden zich in onze bedrijfsvrachtwagen.
Deze vloeren egaliseren is een kwestie van precisie. Vakwerk is wat nodig is om dit project tot een succes te maken. Na het egaliseren van deze vloer is de ondergrond voorbereid voor het leggen van verschillende stofferingen.

Over Newday
Newday Offices biedt werkplekken op verschillende locaties in Nederland. Representatieve ruimtes tegen scherpe tarieven met persoonlijke service van onze Clubmanagers. Zij zorgen er iedere dag voor dat het je aan niets ontbreekt. En iedere dag een efficiënte dag is. Niet alleen door gasten te ontvangen met een glimlach, maar ook door altijd voor huurders klaar te staan. Met een goede kop koffie, gezonde lunch of een helder antwoord. Ervaar Newday Offices zelf en ontdek hoe fijn service kan zijn.