Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Plegt-Vos

Plegt-Vos

Van onze opdrachtgever Plegt Vos ontvingen we prachtige egaliseerklussen. Vooral voor de zakelijke markt. Ook daar dragen wij ons "vloertje" bij....

Over Plegt Vos
Een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Assen, Hengelo, Langeveen en Utrecht. Het hoofdkantoor staat in Hengelo. In totaal werken er circa 400 mensen. Samen maken zij Plegt-Vos tot wat het is: een warm familiebedrijf dat vakmanschap combineert met kennis van mensen. De toekomst is een uitdaging. Een uitdaging die wij graag aangaan. Wij verwerken de wensen van morgen in de oplossingen van vandaag. Onze belangrijkste drijfveer: een bijdrage leveren aan onze omgeving en het woon-, werk- en leefplezier van onze klanten en onze medewerkers vormgeven. Nu en in de toekomst. Daarvoor zetten we al onze kennis van ons vak én van mensen in. Het verschil maken en van betekenis zijn voor mens en maatschappij. Dat is waar we het voor doen. 

Over ons
Egaliseer.nl is het egaliseerbedrijf voor grote en middelgrote opdrachten. Denk aan het egaliseren van vloeren van onder meer grote kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelketens. Dit doen we in opdracht voor o.a. aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker.
Wat ons onderscheidt? Onze snelheid en kwaliteit van werken. Met behulp van onze egalinepomp egaliseren we tot maar liefst 2.500 m2 vloeroppervlakte per dag. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit. Dat wil zeggen: een mooi vlakke vloer die geschikt is voor de juiste stoffering.