Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Appartementen

Appartementen

Onze werkzaamheden breiden uit. Ook opdrachtgevers in België bedienen wij als egaliseerexperts. Het egaliseren van vloeren is vakwerk, en wordt door egaliseer.nl uitgevoerd door vakmensen. Professionals, goed opgeleid en met kennis van zaken. Kennis van vloeren en alles wat daarbij komt kijken.

Door samenwerking met leveranciers houden wij ons kennisniveau hoog. Er wordt continue door ontwikkeld als het gaat op de egaliseer producten. Wij gaan daar graag in mee om de klanten goed te kunnen bedienen. De lat leggen wij hoog. Wij zijn pas tevreden als onze klanten onze ambassadeurs zijn.

Kwaliteit begint bij de basis!

Over ons
Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn we dé specialist in het egaliseren van grote vloeroppervlakken. Dit doen we met behulp van onze egaliseerpomp óf – bij kleinere oppervlakken – handmatig. Daarmee egaliseren we grote oppervlakken tot circa 2500 m2 per dag. We egaliseren praktisch elk type ondervloer. Afhankelijk van de ondervloer kiezen we voor een specifieke egalisatie. We egaliseren in diktes van 2mm tot 50mm en krijgen dus ook heel ongelijke vloeren goed vlak. Ook wij zijn u graag van dienst!