Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
Ikea

Ikea

Ook voor de landelijk bekende formule Ikea hebben we resultaten geboekt. Een complete vloer van een gladde toplaag voorzien door de vloeren te egaliseren.

Voor vloeren waarop veel verkeer plaatsvindt is de ondergrond erg belangrijk. Dat begint met de cementdekvloer. Wanneer er gekozen wordt voor projectstoffering in de vorm van vloerbedekking of een PVC vloer is het noodzakelijk de vloer te egaliseren. Zeker bij grote oppervlakten!

Wij van Egaliseer.nl zijn natuurlijk erg blij met deze opdrachten voor het egaliseren van vloeren voor bekende bedrijven. Als u nu ook denkt mijn vloeren moeten op een professionele manier worden geëgaliseerd, neem dan eens contact op met een van onze adviseurs. Zij zorgen voor een goed advies en een keurig voorstel. Om daarna het project door de mensen van Egaliseer.nl te laten uitvoeren. Egaliseer.nl het werk, u een strakke ondergrond. De juiste combinatie.


Over IKEA
BILLY, KLIPPAN, ÖLGA en IVAR. Bijna elke Nederlander kent deze iconen van Zweeds functioneel en betaalbaar design. Eind jaren '70 opende IKEA haar eerste winkel in Nederland. Nu, 40 jaar later, zijn er 13 winkels geopend die klanten kunnen bezoeken. Lees meer over IKEA, van geschiedenis tot visie. (zie www.ikea.nl) Op deze site vindt u ook meer informatie over de visie van dit prachtige bedrijf, lezenswaardig...