Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
KPMG

KPMG

Bij KPMG Amstelveen hebben wij ruim 800m2 vloeroppervlakte ge√ęgaliseerd. Verschillende verdiepingen zijn middels de pomp methode van een laag egaline voorzien. De voorbereiding en projectleiding bij dit project was van essentieel belang. Afstemming met leveranciers en personeel, alsook met de opdrachtgever voerden wij op een professionele manier uit.

Na het egaliseren van deze vloer oppervlakten is de vloer klaar voor de gewenste projectstoffering. Ook daarin is het advies van essentieel belang.

Vloeren egaliseren is een vak apart. Wanneer het gaat om grote oppervlakten worden we graag uitgenodigd om mee te doen in het advies en offertetraject. Egaliseer.nl is de specialist in het egaliseren van vloeren.

Over KPMG
KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. We bundelen de expertise van 207.050 professionals in 153 landen. Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

Als vertrouwde partner denken onze professionals met u mee over kansen en risico's. Zij scheppen orde in complexiteit, geven advies over wet- en regelgeving en helpen navigeren onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om grote (inter)nationale ondernemingen of middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties of overheden.

KPMG ondersteunt op het gebied van audit en advisory. Meijburg & Co, een zelfstandige organisatie en eveneens lid van het internationale KPMG-netwerk, adviseert op het gebied van fiscaliteit.