Vragen? Neem contact met ons op Bel ons 085 - 0491722 Bel ons info@egaliseer.nl
5.jpg
Vloeibaar Zandcement Dekvloer
De innovatieve dekvloer

Heeft u een nieuwe dekvloer nodig voor uw project? Kies direct voor Duurzaam, Innovatief en Tijdsbesparend! Wij van Egaliseer.nl zijn specialist in het gieten van Vloeibare Zandcement Dekvloeren. Een Vloeibare Zandcement Dekvloer is dé oplossing voor uw project. Een Vloeibare Zandcement Dekvloer garandeert vanwege de korrelopbouw en zelfverdichtende eigenschappen overal dezelfde C16-4 kwaliteit. 

Vloeibare Zandcement Dekvloeren zijn snel en makkelijk inzetbaar voor iedere vloeropbouw. Een VZC vloer laat zich afwerken met een restvochtpercentage van 2% tot 4%. Dit leidt ertoe dat de vloer binnen 24 uur weer beloopbaar is. Resultaat: een verlaging van de bouwtijd en kosten.

Wij gieten Vloeibare Zandcement Dekvloeren met een pomptruck, waardoor wij met een silo en een pomptruck 300% sneller kunnen verwerken dan een traditionele zandcement dekvloer. Deze diensten leveren wij voor o.a. aannemers en eindgebruikers.

 

Waarom vloeibaar zandcement?

1. Hoge kwaliteit 

Vloeibaar zandcement garandeert, vanwege de korrelopbouw en zelfverdichtende eigenschappen, overal dezelfde C16-F4 kwaliteit. Hierdoor is de kans op (krimp)scheuren veel kleiner dan bij traditionele zandcement dekvloeren. 


2. Ideaal met vloerverwarming

De vloeivloer zorgt voor een 100% omsluiting van alle leidingen van de vloerverwarming. Dit resulteert in een  rendement en meer comfort.


3. Hoge bouwsnelheid

Het verwerken van vloeibaar zandcement gaat 300% sneller dan traditioneel zandcement. Daarnaast is Vloeibaar Zandcement binnen 24 uur weer beloopbaar. Zodoende bespaart op eenvoudige wijze veel tijd en kosten. 


4. Breed Inzetbaar 

Toe te passen in laagdiktes van 3 - 10 cm en tevens snel en makkelijk inzetbaar voor iedere vloeropbouw.


5. Besparing energiekosten 

Voor Vloeibaar Zandcement Dekvloer is een lagere minimale dikte benodigd. Hierdoor is het mogelijk een dikkere isolatielaag aan te brengen. Zodoende kan op een eenvoudige manier energiekosten worden bespaard.  


6. Toepasbaar in natte ruimtes

Vloeibaar Zandcement is cementgebonden en daarmee ongevoelig voor vocht. Dit maakt het uitermate geschikt voor natte ruimtes.


7. Mileuvriendelijk

Gebruik van vloeibaar zandcement zorgt voor 23% minder uitstoot van COten opzichte van traditioneel zandcement. 

Bijna klaar..

Maak uw aanvraag hieronder compleet!
Opervlakte & ondergrond
Uw gegevens